Blog

Ada Bojana-Raj za avanturiste

Ada Bojana-Raj za avanturiste

13. Mar 2020.

Na samo 20ak minuta vožnje od Ulcinja, na ušću reke Bojane i Jadranskog mora nalazi se rečno ostrvo nadaleko poznato po netaknutoj prirodi, miru, tišini i nudističkom turizmu! Ada Bojana je pravi raj za sve ljude željne avanture, mesto koje privlači veliki broj turista svake godine i gde možete prosto samo uživati, ili se baviti  nekim od vodenih sportova koji su zastupljeni na ovom biseru crnogorskog primorja.

Detaljnije
Tara-Oaza netaknute prirode

Tara-Oaza netaknute prirode

20. Feb 2020.

Planina Tara je 1981. godine proglašena za Nacionalni park. Duga je oko 50 km i široka 20 km, prosečne nadmorske visine oko 1200 metara. Na Tari se nalazi nekoliko turističkih lokaliteta od kojih su najpoznatiji: Kaluđerske Bare, Mitrovac na Tari, Račanska Šljivovica, Predov krst i Zaovine koje su mesto rođenja Pančićeve omorike.

Detaljnije
Šta videti na Zlatiboru?

Šta videti na Zlatiboru?

09. Feb 2020.

U Srbiji postoje mnoge planine čija lepota oduzima dah, a jedna od takvih je svakako i planina Zlatibor. Čist planinski vazduh, prirodne lepote, skijaške staze kao i veliki broj drugih sadržaja koje ova planina nudi, čini smeštaj na Zlatiboru veoma atraktivnim kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. 

Detaljnije