5 najboljih apartmana na Kopaoniku - Leto 2021

5 najboljih apartmana na Kopaoniku - Leto 2021
20. Maj 2021.

Apartmani i Vikendice okupljaju najbolji izbor smeštaja na Kopaoniku. Udobni, moderni i na najboljim lokacijama, smeštaj u ovim apartmanima će osigurati da vaše slobodno vreme bude opuštajuće i ugodno. Tokom cele godine posetioci mogu pronaći brojne aktivnosti i zanimljivosti u okolini, koje odgovaraju svim starosnim grupama, a svaki dan mogu započeti sa fantastičnim pogledom na planinske vrhove. 

Za vas smo izabrali 5 apartmana na Kopaoniku koji će ispuniti sve vaše želje tokom letnjeg odmora na planini - bilo da je u pitanju vikend odmor na Kopaoniku ili duži ostanak.

 

Za porodični odmor na planini

Šta bolje govori o vrsti smeštaja nego i sam njegov naziv - Family Apartmani Kopaonik. Family apartmani imaju jasnu viziju i misiju - NE ZAMIŠLJAJTE. DOŽIVITE.

Pobrinuli su se da tokom vašeg porodičnog odmora na Kopaoniku preovlada udobnost, bezbrižnost i da vam ništa ne zafali.

Prvi utisak koji smeštaj ostavlja na vas je dobrodošlica koju organizuju vlasnici smeštaja, a zatim detalji kojima je smeštaj upotpunjen, a koje zapažate već pri prvoj šetnji kroz objekat. Na trećem mestu ćemo staviti pogled, mada i on umnogome odlučuje o smeštaju, za neke. Ovaj smeštaj na Kopaoniku vas ni tu neće razočarati. 

Da biste videli sjajnu atmosferu ovog smeštaja, zavirite u galeriju slika apartmana na našem sajtu.

 

Za aktivan odmor na Kopaoniku

Aktivan odmor na Kopaoniku ne mora inicijalno da podrazumeva i zimski odmor. Kopaonik itekako nudi mogućnosti za aktivan odmor i tokom proleća i leta.

Pored planinarenja, dugih šetnji, biciklizma, kao deo aktivnog odmora tu je plivanje. Izbor mnogih pada na bazene, zato smo se potrudili da u našoj ponudi imamo i smeštaj sa bazenom na Kopaoniku.

Apartman Lux Milmari Selena je smešten u vikend naselju u okviru Milmari resorts. Ovaj objekat poseduje i zatvoreni i otvoreni bazen, čije pogodnosti možete koristiti uz 30% popusta kao gosti ovog smeštaja. U objektu se dosta mislilo i na decu, pa tako postoji igralište na otvorenom, ali i u zatvorenom prostoru. 

 

Odmor iz snova na planini tokom leta za entuzijaste

Prethodna godina nas je naučila da se leto može sjajno provesti i na planini. Mnogi su otkrili skrivene bisere naše prelepe Srbije, a entuzijasti i avanturisti su verovatno proveli najlepšu godinu života, u smislu istraživanja novih predela.

Jedna od prednosti Kopaonika leti jeste mnogo manja gužva, mir i mogućnost osame. Mir ide ruku po ruku sa prelepim planinskim pejzažima, te možete da se divite fauni i napunite baterije.

Smeštaj na Kopaoniku Iznad oblaka će zadovoljiti vašu potrebu da se osamite i uživate u pogledima.

 

Za uživanje na Kopaoniku leti

Uživanje na Kopaoniku ili bilo kojoj drugoj planini ne mora samo da bude rezervisano za porodicu, mir, zaljubljene parove - vrlo često je to i u društvu nekolicine najbližih prijatelja.

U Apartmanu Lucija na Kopaoniku može da se smesti do 7 osoba, a oduševiće vas opremljenost, pogledi i udobnost. Postoji mogućnost korišćenja i wellness i spa centra. A ukoliko se odlučite za aktivniji odmor, na Kopaoniku leti možete da se provozate žičarom, da isprobate vožnju bobom, da unajmite biciklove ili kartove. Jedno je sigurno - neće vam biti dosadno.

 

Za udoban odmor na planini tokom leta

Udoban odmor podrazumeva da se osećamo kao kod kuće, da ne moramo da brinemo da li će nam nešto nedostajati ili da će nam biti dosadno.

Marrilux Apartmani na Kopaoniku išli su toliko daleko da čak možete da izaberete omiljenu boju apartmana. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, prodavnice, prevoz do centra Kopaonika. U samom smeštaju imate sve pogodnosti jednog udobnog doma - wifi, televizor, kompletno opremljena kuhinja, peškiri, fen za kosu, toaletna sredstva.

To je što se tiče udobnosti, a što se tiče odmora spremite se za potpuno povezivanje sa samim sobom. Wellness i spa obuhvata bazen, finsku saunu, rusku banju, slanu sobu, tepidarijume i razne vrste masaža. Evo da spomenemo samo jednu vrstu masaže da vidimo da li možete odoleti - masaža toplom čokoladom.

Budući da su izvrsnost, dostupnost i elegancija naši aduti, Apartmani i Vikendice nudi planinske kuće i apartmane dizajnirane da vaš boravak u planinama pretvore u nezaboravan odmor. Prepustite se uživanju u intimnoj i slikovitoj atmosferi planine Kopaonik, gde su bogatsvo prirode i udobnost smeštaja u skladu, te ćete zasigurno uživati, bez obzira na to koji objekat izaberete za vaš odmor. Lepo se provedite na planini Kopaonik i uživajte u odmoru.