Forest Paradise, 100m2

Babe, Sopot, Beograd
28.269 pregleda

Opis smeštaja

Zakoračite kroz ‘kapije’ jednog istinskog šumskog raja - u objektu ‘’Forest Paradise’’. Do ovog imanja se dolazi za manje od 1h iz centra grada, a okruženje i sam objekat su u potpunoj harmoniji.

Forest Paradise je skladno i maštovito imanje koje svoju estetiku otkriva od samog ulaza u dvorište, preko moderne i tople gostinjske kuće, pa do baštenskih sadržaja i čistote zelenila koje ga okružuje. Kada su u pitanju atraktivne celine objekta - izdvaja se moderni bazen sa dekorativnim platoom gde se možete opustiti na ležaljkama ili pod hladom prostrane klupe sa bambusnim suncobranom. Pogled koji se odavde pruža ka Kosmaju je zadivljujuć, dok i u večernjim satima možete provoditi magične trenutke pod plamenom sveća, osvetljenim koritom bazena i zvezdanim nebom iznad Vas.

Dužinom jedne strane gostinjske kuće se pruža prelepa terasa sa koje se može posmatrati čitavo imanje. Za dodatno opuštanje na raspolaganju su i đakuzi, viseći ležaj ispod prepoznatljivog borovog drveta - a za aktivno druženje tu je teren za odbojku na pesku, kao i moderno zidan roštilj. Forest Paradise je idealan izbor za porodična okupljanja, intimni retreat sa prijateljima, kolegama ali i mesto za romantično putovanje i medeni mesec. Na imanju u toku dana može boraviti i do - 12 gostiju.

Kuća je vrlo autentičnog dizajna. Rajskim je čini belina tona koja je dominantna i spolja i unutar objekta. Poseduje prostranu dnevnu sobu, sa trpezarijom i kuhinjom koja je kvalitetno opremljena za Vaša kulinarska remek-dela. Nameštaj i elementi su potpuno novi, sa naglaskom na pedantnost i modernost. Postoje dve spavaće sobe, od kojih jedna ima bračni krevet, a druga krevet na sprat. Ležaj u dnevnom boravku je na razvlačenje, pa se tako može adaptirati u još jedan bračni krevet. Ukupan spavaći kapacitet je -6. Kuća poseduje i moderno kupatilo sa tuš kabinom i propratnim mobilijarom. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, a gostima je na raspolaganju i parking.

Dobro došli...

Cenovnik za Prvi maj

Cena za 2 noćenja - 440€
Cena za 3 noćenja - 550€

Cenovnik do 1.5.(zimska sezona)

Najam objekta - radnim danima - 130€
Najam objekta radnim danima-maksimalni kapacitet - 170€
Najam objekta - vikendom - 170€
Najam objekta - do 2 osobe - 100€

Cenovnik do 6 osoba (od 1.5. )

Cena po noćenju - radni dani - 170€
Cena po noćenju- vikend dani - 210€
Najam na 3+ noćenja - radni dani - 150€ po noćenju
Najam na 3+ noćenja - vikend dani - 190€ po noćenju

Cenovnik do 15 osoba (od 1.5. )

Cena po noćenju- radni dani (pon-čet) - 210€
Cena po noćenju - petak/nedelja - 290€
Cena po noćenju - subota - 330€

Dnevni najam (13h-22h) do 15 osoba

Radni dani (pon-čet) - 180€
Petak/Nedelja - 220€
Subota - 240€

Dnevni najam (13h-22h) do 25 osoba

Radni dani (pon-čet) - 280€
Petak/Nedelja - 350€
Subota - 410€

Opremljenost

  • ParkingParking
  • WiFiWiFi
  • KlimaKlima
  • TelevizorTelevizor
  • TerasaTerasa
  • Kućni ljubimciKućni ljubimci
  • BazenBazen
  • PeškiriPeškiri
  • RoštiljRoštilj
  • Kablovska TVKablovska TV

Udaljenost

Lokacija

Prikaži lokaciju

Forest Paradise

Rezerviši smeštaj

Popup content