Vila Sensei, 100m2

Štipska 71, Vrčin, Beograd
36.087 pregleda

Opis smeštaja

Užitak se na jeziku hedonizma piše - Sensei. Ovaj velelepni kutak se nalazi na 20 minuta od Beograda, u naselju Vrčin i pruža utisak holivudskog odmora.

Sensei je urbano ukrašen objekat koji izaziva avanturu ali i pravi ležerni odmor. U koraku sa vremenom, ovaj objekat je realizovan i napravljen na ideji ekološki održivog materijala pa samim tim nudi prirodan doživljaj. Na Vama je izbor da li dane provedene u Sensei vili želite iskoristiti pored modernog bazena kojeg okružuje plato namenjen za veći broj ljudi, ili u letnjikovcu objekta, spoljnoj kuhinji ali i samoj gostinjskoj kući. Večernje osvetlenje obasjava imanje, i stvara ambijent jednakog intenziteta kao i u toku dnevnog boravka.

Vrlo je praktično i spoljno kupatilo koje se nalazi pored samog bazena, a koje je potpuno opremljeno kao unutrašnje i ima tuš sa toplom vodom. Objekat je adaptiran za zabavu, i u svakom trenutku može dodatno biti opremljen za do 40 gostiju. Tako je moguće i postaviti barske stolove, ili u Vašoj režiji organizovati posluženje i ostalo.

Pored bazena koji krasi prostrani plato se nalazi travnata površina koja je pogodna za igru najmlađih. Idealan je izbor za razne proslave, rođendane, team building okupljanja, momačke i devojačke večeri, ili intimnu zabavu sa akcentom na raskošnost. Letnjikovac objekta poseduje ozvučenje, a uz to je gostima na raspolaganju i bluetooth zvučnik da provod bude kompletniji. Na raspolaganju je parking, unutar i izvan samog imanja tako da je boravak ovde još jednostavniji i dostupniji.

Kuća je prikaz modernog karaktera od samih elemenata enterijera, pa do udobnosti i potreba za goste koji izaberu ovaj tip objekta. Sve unutar kuće je savremeno, estetski uklopljeno u samu ideju vile Sensei. Ta ideja je plezir i komfor. Kuća poseduje veliki dnevni boravak sa kuhinjom, ostrvskim elementom stola u sklopu trpezarije i kompletno opremljenim kupatilom.

Vila Sensei ima dve spavaće sobe, u kojoj je u svakoj po jedan bračni krevet visokog kvaliteta sa propratnom konfekcijom koja priliči luksuznom smeštaju. U dnevnom boravku je ležaj koji se može adaptirati za spavanje dvoje odraslih osoba, ili četvoro dece. Ukupan spavaći kapacitet je - 7. Objekat je prilagođen za dnevne zabave, kao i za višenoćni boravak - sve u pravilima kućnog reda, uz dozu osećaja kao da ste u svom domu.

Sensei je vrt dobre zabave, a mi se nadamo da ćete i Vi to što pre doživeti!

Cenovnik:

Najam objekta sa noćenjem radnim danom - 400€
Najam objekta sa noćenjem vikendom - 550€
Dnevni najam radnim danom (14-22h) - 300€
Dnevni najam vikendom (14-22h) - 450€
Cena preko 15 osoba - na upit

Popust za 3 i više noćenja radnim danima - 20 %
Popust za 3 i više noćenja vikend danima - 10 %

Opremljenost

  • ParkingParking
  • TelevizorTelevizor
  • TerasaTerasa
  • Kućni ljubimciKućni ljubimci
  • Pristup za invalidePristup za invalide
  • PeškiriPeškiri
  • RoštiljRoštilj
  • KaminKamin

Udaljenost

Lokacija

Prikaži lokaciju

Vila Sensei

Rezerviši smeštaj

Popup content