Vila RiverFood&Party, 1200m2

Naselje Dunav br. 2, Beočin
Broj pregleda: 11550

Opis smeštaja

cene noćenja do aprila:
nedelja - petak 200e
subota 300e
-kapacitet 18 osoba-

Na 15 kilometara uzvodno od Novog Sada, uz pitomi rukavac na desnoj obali Dunava, u zavetrini “Ljubavnog ostrva” i nadomak zelenih obranaka Fruške gore u naselju Dunav u Beočinu, nalazi se Vaše odredište aktivnog odmora kakav još niste doživeli. Pitomo prirodno okruženje, mirna voda dunavca, opojni miris vazduha šumskog raja, okrepiće Vašu dušu i telo. Sve ovo će Vam otkriti nove dimenzije aktivnog odmora kroz veliki izbor aktivnosti na vodi, posete kulturno-istorijskih spomenika i termalnih banja u neposrednoj blizini.

Kada ovome dodamo smeštaj u atraktivnim apartmanima i čarolije vojvođanske kuhinje, doživećete sve boje užitka!

Na raspolaganju su Vam tri luksuzna apartmana:

“Apartman-Studio”
“Apartman Dunavski pogled”
“Apartman Dunavski odmor”

Svi apartmani će svojim sadržajem i toplim ambijentom zadovoljiti najprobirljivije i najzahtevnije goste. Nakon dana provedenog u zabavi i aktivnostima na vodi, uživajte u romantičnoj bliskosti uz svetlost kamina, gledanju Vašeg omiljenog TV programa ili surfovanja internetom.

Nema ništa bez dvorišta

Naše prostrano dvorište svojom lepotom i bogatim sadržajima, ulepšaće čari leta i uveličati nasjvečanije i najsrećnije trenutke Vašeg života. Jedino dvorište koje počinje od kapije, a završava na granici Vaše mašte i beskrajnog zadovoljstva…


Plato

Prostrana zelena površina dvorišta, pogled na dunavac i ljubavno ostrvo, kao u filmskoj priči… Za vaš potpuni užitak na raspolaganju su Vam dvadeset udobnih ležaljki, deset set stočića, suncobrani, ljuljaške ležaljke… Pored sunčanja i druženja sa prijateljima, površina se može urediti za Vaše proslave, koktel partije ili žurke uz elektronsku ili živu muziku. Zaista, nema ništa bez dvorišta!


Letnja kuhinja

Letnja kuhinja je opremljena svom neophodnm opremom za pripremu Vaših omiljenih specijaliteta i uređajima za čuvanje namirnica. Na raspolaganju su Vam: espresso automat, šporet, zamrzivač, regal frižider za piće, dve sudopere sa hladnom i toplom vodom, dva pulta, panj za sečenje mesa, roštilj rešetka, talandara, sač (veliki i mali), ražanj i kotlić. Ukoliko ne želite sami pripremati specijalitete, možete uživati u umeću našeg kuvara i roštilj majstora. Uz sve ovo, na raspolaganju Vam je i sto sa šest stolica za kratki predah ili obedovanje.


Kafe bar Terasa

Kafe bar “Terasa” poseduje dva suncobrana, kompletno je opremljena za ručavanje dvadeset osoba. Na njoj se možete prepustiti opuštenom pijuckanju kafe ili osvežavajućih pića sa pogledom na Dunav. Za kompletan užitak na raspolaganju Vam je i ljuljaška ležaljka.


Party place

Party place je poseban objekat za svečanosti do 20 osoba. Objekat poseduje sanitarni čvor sa tuš kabinom, prostor za ručavanje i spremanje hrane sa kompletnim priborom za 20 osoba i predivnu terasu od 32m2 sa pogledom na Dunav.

Smeštajne jedinice

Apartman Dunavski Odmor

od 80€/noć
Detaljnije

Apartman Dunavski Pogled

od 120€/noć
Detaljnije

Apartman Studio

od 50€/noć
Detaljnije

Opremljenost

 • ParkingParking
 • Internet / WIFIInternet / WIFI
 • KlimaKlima
 • TelevizorTelevizor
 • TerasaTerasa
 • Kućni ljubimciKućni ljubimci
 • PeškiriPeškiri
 • RoštiljRoštilj
 • KaminKamin
 • Satelitska / kablovska tvSatelitska / kablovska tv

Udaljenost

Video prezentacija

Lokacija

Prikaži lokaciju

Komentari

 • Budite prvi i ostavite svoj utisak i komentar za smeštaj.

Utisci i ocene

Popup content