Marrilux Apartmani, 24m2

Vikend naselje bb, Kopaonik
39.939 pregleda

Opis smeštaja

Mi smo bojili Marrilux apartmane samo za Vas i zato su dobili imena po svojim bojama Blanco, Azul, Verde, Morado, Amarillo. Naši apartmani su pogodni za svaku vrstu odmora (od 1-3 osoba), veći broj gostiju i grupe.

Apartmani poseduju trosed i fotelju na razvlačenje sa posteljinom, flat-screen TV sa kablovskom televizijom (Total TV), kompletnu opremljenu kuhinju (mikrotalasna pećnica, grejna ploča, ketler, toster, kompletno posuđe i pribor, frižider) sa trpezarijskim stolom. Kupatila su sa tuš kabinom, opremljena peškirima, fenom za kosu i besplatnim toaletnim sredstvima. Besplatan bežični internet je dostupan u čitavom objektu. Svi apartmani su identično opremljeni.

Okolina je pogodna za pešačenje i šetnju. Wellness & Spa centar, kao i sezonski otvoreni bazen dostupni su uz doplatu. Restoran, caffe bar i mini market su u okviru kompleksa Milmari, a preko puta objekta nalazi se market.

Našim gostima obezbeđen je prevoz ski busevima do turističkog centra Kopaonika, polazna tačka je ispred zgrade u kojoj su apartmani, cena povratne karte je 250 dinara. Postoji mogućnost kupovine petodnevne karte (600 din), sedmodnevne karte (900 din). Prevoz se vrši isključivo u zimskoj sezoni.

Boravkom u našim apartmanima stičete pravo na korišćenje Wellness & Spa sadržaja Milmari resort‑a.

Wellnes & Spa centar obuhvata bazen sa temperaturom vode od 30°C, kao i sezonski otvoreni bazen, finsku saunu, rusku banju, parno kupatilo, slanu sobu, tepidarijume i različite vrste masaža (relax masaža, parcijalna masaža, sportska masaža, masaže toplom čokoladom i toplim kamenjem).

Za naše goste obezbeđen je i popust na Wellnes & Spa sadržaje u iznosu od 30% od ukupne cene (ukoliko koristite Wellnes & Spa u kontinuitetu pet i više dana ostvarujete popust od 50% na ukupnu cenu). Popusti se odnose i važe u zimskoj sezoni. U toku letnje sezone Wellnes & Spa se naplaćuje po satu.


Smeštajne jedinice

Apartman Blanco

od 35€/noć
Detaljnije

Apartman Azul

od 30€/noć
Detaljnije

Apartman Verde

od 30€/noć
Detaljnije

Apartman Amarillo

od 30€/noć
Detaljnije

Apartman Morado

od 30€/noć
Detaljnije

Opremljenost

  • ParkingParking
  • WiFiWiFi
  • TelevizorTelevizor
  • PeškiriPeškiri
  • Kablovska TVKablovska TV

Udaljenost

  • 4.3 km od centra
  • 4.3 km od bankomata
  • 0.1 km od restorana
  • 0.1 km od prodavnice

Lokacija

Prikaži lokaciju

Marrilux Apartmani

Rezerviši smeštaj

Popup content