Negde u planini, 100m2

Vujinovača bb, Povlen, Valjevo
6.802 pregleda

Opis smeštaja

Smeštaj „Negde u planini“ predstavlja kompleks drvenih kućica, koje su izolovane i ušuškane u zelenilo seoske idile. Iako je izolovan, u blizini je puta i pristupačno je doći autom. Smeštaj se nalazi na polovini puta Valjevo-Bajna Bašta. Tačnije udaljen 30 km od Valjeva.

Ceo kompleks je napravljen od mirisnog drveta bora. Glavna kućica sadrži prizemlje sa kuhinjom, trpezarijskim stolom i stolicama i jednim ležajem za dvoje. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe sa po dva solo kreveta u svakoj. Kupatilo je smešteno u prizemlju.
Manja kuća je namenjena prvenstveno za prenoćišta. U njoj se nalazi krevet za dvoje i poseduje zasebno malo kupatilo. Posebnim ulazom sa spoljašnje strane može se pristupiti tavanu kućice gde se nalaze pomoćni ležajevi (tri udobna dušeka) ukoliko vam je potrebno noćenje za veće društvo.

Treća pomoćna kućica se nalazi u blizini bazena i sadrži sve što vam je potrebno da napravite savršen ručak u planini. Tu je roštilj, kao i jedan veliki sto za ručavanje sa drvenim klupicama.

Sve kućice su smeštene u velikom dvorištu u kom se nalazi bazen za uživanje u vrelim letnjim danima i opuštanje uz limunadu nakon dugih šetnji. Dvorište je ukrašeno cvećem, aronijom i vinovom lozom, kao i hladom hrastovog drveta ispod kog se nalazi sto sa stolicama. Ovde ćete uživati u doručku uz cvrkut ptica ili možda nekoj večeri pod zvezdama koje se u vedrim noćima savršeno vide. Pogled iz dvorišta je veličanstven i pruža se do planinskih vrhova Medvednika, Jablanika i Povlena.

Do obližnjih planina možete doći autom (oko 10 min vožnje od kompleksa), a onda se i stazama za planinarenje popeti na vrhove, o pogledima sa vrhova vam nećemo ništa reći, jer verujemo da ćete biti očarani. Priroda je ovde divna i lekovito deluje na svakoga, treba je samo zaista videti i boraviti u njoj.

Nas smeštaj je savršeno mesto za porodice, ljude u potrazi za mirom i begom u prirodu, planinare i sve prirodoljupce.


Opremljenost

  • TerasaTerasa
  • BazenBazen
  • PeškiriPeškiri
  • RoštiljRoštilj

Udaljenost

  • 30 km od centra
  • 30 km od bankomata
  • 120 km od aerodroma
  • 20 km od restorana
  • 8 km od prodavnice

Lokacija

Nema informacija o lokaciji

Negde u planini

Rezerviši smeštaj

Popup content